Nye bestyrelsesmedlemmer søges!

Er du det nye medlem af Joffi-bestyrelsen?? Eller kender du mon nogen, som kunne være oplagt at stille op til bestyrelsen ved næste generalforsamling??

Som medlem af Joffis bestyrelse får man mulighed for at præge Joffis arbejde både i Danmark og Israel, og så er man ikke mindst en del af et fedt, frivilligt team!
I Joffi brænder vi for god og spændende bibelundervisning, hyggeligt samvær og arrangementer med masser af ”Israel-stemning” – dvs. Israelsk mad, musik og traditioner. Joffis bestyrelse organiserer, og arrangerer, undervisningsdage, stævner, sabbatsmåltider og en lang række andre spændende arrangementer rundt omkring i Danmark. Vi mødes til fire årlige bestyrelsesmøder, hvor vi drøfter emner og spørgsmål fra Joffis mange arbejdsgrene, og hvor vi forsøger at sætte den bedste retning for Joffi som forening. Lyder det som noget, du kunne have lyst til? Eller kender du en oplagt kandidat, som skal stilles op til Joffi-bestyrelsen?
I så fald skal du være hjertelig velkommen til at skrive til Joffis formand Morten Nielsen: morten.dahlnielsen94@gmail.com eller ungdomssekretær Caroline Skovbjerg: carolinesjovbjerg@joffi.dk.

OBS! Der er generalforsamling og valg til bestyrelsen d. 3/2 2019.