God bibelundervisning i Det Danske Hus

Ungmedarbejder Katrine Sunesen fortæller fra Poriya: "For 3 uger siden ankom 20 positive og forventningsfulde disciple her til Discipelskolen i Poriya. Det er faktisk helt utroligt at tænke på, at en fjerdedel af tiden allerede er gået. Det har dog på ingen måde stået stille eller været kedeligt her. Tværtimod, så flyver tiden af sted."

I uge 7 har Ordet og Israels egen underviser, Morten Vartdal, været i Det Danske Hus og undervist i emnet: Fra Josva til Nehemias.
"Da den første undervisningsdag var ved ende kom begejstringen for undervisningen tydelig til udtryk gennem én af disciplenes udbryd: "Eeeej, timen kan da ikke allerede været gået. Vi skal jo have svar på mere". Det var så skønt at høre, hvordan disciplene bare havde lyst til at vide mere.
Det er utrolig givende med god bibelundervisning, hvor vi både lærer mere om, hvem Gud er, og hvem vi selv er som kristne," skriver Katrine.

Det er dejligt, at disciplene er glade for klasse-undervisningen, men når man kan læse de bibelske bøger og fortællinger "on location" bliver de lettere at forstå og endnu mere spændende. Herom skriver Katrine: "Vi skal selvfølgelig udnytte, at vi er i Israel - det sted, hvor tingene netop har fundet sted. Vi har allerede været på to fredagsture til først Tel Dan og Tel Hazor og ugen efter til Karmelbjerget."

"Generelt så har vi fået en helt fantastisk start på discipelskoleopholdet F19. Vi har været velsignet med dejligt solskinsvejr mange dage, hvilket har givet anledning til meget hygge på terrasserne med spil og gode snakke og grin. Disciplene har en positiv tilgang til undervisningen og også til de praktiske opgaver i huset som fx madlavning, rengøring og mandagsarbejde," slutter Katrine sin hilsen.