Joffis ansatte

 

Joffi-medarbejder Sigrid Winther Jensen 

Sigrid er ansat 10 t./ugen.

Tlf.: 2574 8494
Email: joffi.sigrid@gmail.com

Jeg hedder Sigrid Winther Jensen og jeg er født i 1999. Til dagligt bor jeg i Odense, hvor jeg læser Jura på SDU. Jeg har været på discipelskolen i efteråret 2019, hvilket også var første gang jeg var i Israel. De tre måneder jeg fik lov at bruge i Israel, har haft stor indvirkning på mit trosliv og vandring med Gud. Det var stort for mig at opleve det land bibelen udspiller sig i, og få lov at møde det jødiske folk og opleve nogle af deres traditioner på egen hånd. Efter jeg kom hjem fra Israel, har jeg haft en brand for Israel og det jødiske folk. Jeg håber, at mange flere får mulighed for at opleve bibelens sandhed gennem Israel og det jødiske folk. Jeg arbejder med nogle af de administrative opgaver i Joffi bl.a. planlægningen af minibibelskole, kommunikation på sociale medier, besøg på efterskoler og stand-dage og meget andet. Så er jeg også med ude til mange af vores arrangementer hvilket jeg elsker! Jeg er meget taknemmelig for at have et arbejde hvor jeg kan få at være en del af noget større og meningsfyldt.

 

Joffi-medarbejder Jonas Kattner Sørensen

Jonas er ansat 10 t./ugen. 

Tlf.: 4242 4870
Email: joffi.jonas@gmail.com

Mit navn er Jonas Kattner Sørensen og jeg er født i 1999. Jeg bor i Rødovre, og læser på Dansk Bibel-Institut. Mit kendskab til Joffi startede, da jeg tog på Yad va Lev i Jerusalem, efteråret 2021. Her fik jeg lov til at udforske det utroligt spændende land, som Israel er. Både dets natur, kultur og de mange historiske spor som Israel er spækket med. Men det som blev størst af alt, var den store sammenhæng der er imellem Israels folk og Bibelens budskab. Jeg tror desto mere vi dykker ned i disse ting, jo større bliver vores erkendelse af den store Gud vi tror på. Det ønsker jeg, at flere unge kristne kan få udbytte af. I min stilling som Joffi-medarbejder arbejder jeg på, at dette må lykkes, bl.a. ved undervisning og arrangementer med Bibelen, Israel og Gud i fokus. 
Hvis du har nogle spørgsmål om Joffi, vores arrangementer eller noget helt tredje, så tøv ikke med at skrive en besked eller en mail!