Joffis ansatte

 

Joffi-medarbejder Mathias Bruun 

Mathias er ansat 10 t./ugen.

Tlf.: 5054 8048
Email: joffi.mathias@ordetogisral.dk

Mit navn er Mathias Bruun. Jeg er født i år 1999 og er bosat i Århus. Til hverdag læser jeg en bachelor i kommunikation og digitale medier på Aalborg universitet. Det er utrolig spændende at arbejde med medier og kommunikation, derfor er jeg også utrolig glad for at få muligheden for at bruge mine kompetencer hos Joffi. Jeg tror på, at med den rette kommunikation kan Joffis vision nå ud til alle hjørner! Jeg ser virkelig frem til at komme i gang og møde en masse mennesker, både i Danmark og i Israel. Jeg har selv haft den fantastiske oplevelse at besøge Israel.  Det var en rejse, der gjorde et kæmpe indtryk på mig og min tro. Det er et helt unikt og fantastisk land, som bare skal opleves. Derfor er jeg så taknemlig for, at jeg nu kan være med til at hjælpe andre unge mennesker med at komme afsted og få lov til at opleve Israel. 

 

Joffi-medarbejder Jonas Kattner Sørensen

Jonas er ansat 10 t./ugen. 

Tlf.: 4242 4870
Email: joffi.jonas@ordetogisrael.dk

Mit navn er Jonas Kattner Sørensen og jeg er født i 1999. Jeg bor i København, og læser teologi på Dansk Bibel-Institut. Mit kendskab til Joffi startede, da jeg tog på Yad va Lev i Jerusalem, efteråret 2021. Her fik jeg lov til at udforske det utroligt spændende land, som Israel er. Både dets natur, kultur og de mange historiske spor som Israel er spækket med. Men det som blev størst af alt, var den store sammenhæng der er imellem Israels folk og Bibelens budskab. Jeg tror desto mere vi dykker ned i disse ting, jo større bliver vores erkendelse af den store Gud vi tror på. Det ønsker jeg, at flere unge kristne kan få udbytte af. I min stilling som Joffi-medarbejder arbejder jeg på, at dette må lykkes, bl.a. ved undervisning og arrangementer med Bibelen, Israel og Gud i fokus. 
Hvis du har nogle spørgsmål om Joffi, vores arrangementer eller noget helt tredje, så tøv ikke med at skrive en besked eller en mail!