Joffi i Jerusalem

På gaden Beit HaArava i Jerusalem ligger et dansk hjem. Her bor Joffihusets lederpar og ca. 8 Yad va Lev-volontører. Ud over at være et hjem for volontører er vi også et åbent hjem, hvor andre unge danskere er velkomne til at kigge ind, læse avis, spille, få en snak og en kop kaffe.

Der er også i begrænset omfang mulighed for at overnatte; for eksempel hvis du har nogle fridage fra kibbutzen eller på handicapinstitutionen og gerne vil bruge dem til at se Jerusalem. For volontører er overnatning gratis, men man betaler lidt for maden - og hjælper selvfølgelig til med at lave den og vaske op.

Du er velkommen til at komme forbi, men hvis du vil sikker på, der er nogle hjemme, og at der er plads til en overnattende gæst, når du kommer, så ring på forhånd.

Huset er et kristent hjem, så der bliver holdt andagt hver dag.

Joffi-aftener

Hver tirsdag aften er der Joffi-aften med bibelstudie eller anden form for oplæg.

Disse aftener er der mulighed for at være sammen med andre og lære mere om Israel og Bibelen, synge lovsange og bede sammen.

Alle er velkommen.

Ture

Der arrangeres ture rundt i landet, vandreture i ørkenen, bilture og små ture i Jerusalem.

Program

Hvis du ønsker program over hvad der sker lige nu og her i Joffi, så bare send en mail til nedenstående e-mail-adresse, så sender vi programmet til dig!

jerusalem@ordetogisrael.dk eller find Joffi i Jerusalem på Facebook.