Frivillig i Joffi

I Joffi bliver stort set alt udført af vores fantastiske frivillige - lige fra arrangementer til joffisiderne i "Magasignet Ordet og Israel". Uden dem ville Joffi ikke kunne bestå! Som frivillig i Joffi arbejder du typisk i et team med andre. Her er der rig mulighed for at gøre brug af hinandens egenskaber, og du er sikker på ikke at stå alene med arbejdet.

Hvis du har lyst til at være frivillig så skriv endelig til en af Joffi-medarbejderne - enten Sigrid på joffi.sigrid@gmail.com eller Ruben på joffi.ruben@gmai.com. Vi er virkelig glade for enhver der har lyst til at give en hånd med - uanset om det er som en fast del af et team eller det er en hjælpende hånd når der er brug for det! Herunder kan du læse lidt om de forskellige muligheder for at være frivillig.

Joffi Netværk

Vil du være med til at planlægge aftner, der har til hensigt at give en større indsigt i Bibelens ord, så kom og vær med i Joffis Netværksteam i Aarhus eller København.
Vi arrangerer relevant bibelundervisning og afholder påskemåltider og lign. i forbindelse med jødiske højtider. Disse aftner er enten særskilte Joffi Netværksaftner eller mødeaftener i kristne ungdomsforeninger.

Joffikonference og Joffistævne

Kom og vær med bag kulissen, når Joffi planlægger Joffikonference og Joffistævne. I indlandsteamet er der altid plads til ekstra hænder. Vi elsker nye idéer og forslag til programpunkter, så hold dem endelig ikke tilbage…

Sponsorløb

Joffi afholder hvert år sponsorløb på Joffistævnet til gavn for arbejdet i Israel. Vil du være med til at stable det på benene og gøre det til et festligt arrangement for store og små, så er du meget velkommen i teamet bag sponsorløbet.

Joffisiderne

Har du en journalist gemt inden i, eller kan du bare godt lide at skrive, så er en frivillig post på joffisiderne måske noget for dig? Vi skriver personlige vidnesbyrd og artikler om bibelske emner og Israel. Og måske har du en anden god idé, som skal i trykken?

Efterskoleprojekt

Joffi vil gerne vække bibelglæde hos efterskoleelever, og det kan du være med til når Joffi tager på efterskolebesøg. Tag med og del en særlig Israelsoplevelse eller noget fra Bibelen, som har fået særlig betydning for dig i Israel, eller vær bare med til at give efterskoleelverne en fed oplevelse!