Frivillig i Joffi

I Joffi bliver stort set alt udført af vores fantastiske frivillige - lige fra arrangementer til joffisiderne i bladet "Ordet og Israel". Uden dem ville Joffi ikke kunne bestå! Som frivillig i Joffi arbejder du typisk i et team med andre. Her er der rig mulighed for at gøre brug af hinandens egenskaber, og du er sikker på ikke at stå alene med arbejdet.

Joffi Netværk

Vil du være med til at planlægge aftner, der har til hensigt at give en større indsigt i Bibelens ord, så kom og vær med i din Joffi Netværksbestyrelse.
Vi arrangerer relevant bibelundervisning og afholder påskemåltider og lign. i forbindelse med jødiske højtider. Disse aftner er enten særskilte Joffi Netværksaftner eller mødeaftener i kristne ungdomsforeninger.

Joffikonference og Joffistævne

Kom og vær med bag kulissen, når Joffi planlægger Joffikonference og Joffistævne. I indlandsteamet er der altid plads til ekstra hænder. Vi elsker nye idéer og forslag til programpunkter, så hold dem endelig ikke tilbage…

Sponsorløb

Joffi afholder hvert år sponsorløb på Joffistævnet til gavn for arbejdet i Israel. Vil du være med til at stable det på benene og gøre det til et festligt arrangement for store og små, så er du meget velkommen i teamet bag sponsorløbet.

Joffisiderne

Har du en journalist gemt inden i, eller kan du bare godt lide at skrive, så er en frivillig post på joffisiderne måske noget for dig? Vi skriver personlige vidnesbyrd og artikler om bibelske emner og Israel. Og måske har du en anden god idé, som skal i trykken?

Efterskoleprojekt

Joffi vil gerne vække bibelglæde hos efterskoleelever, og du kommer ind i billedet, når Joffi tager på efterskolebesøg. Tag med og del en særlig Israelsoplevelse eller noget fra Bibelen, som har fået særlig betydning for dig i Israel

Frivillig?

Hvis du brænder inde med en lyst til at blive frivllig, men ikke helt ved, hvad du skal gøre ved den, så kontakt os så tager os en snak om det.

Kontakt en fra Joffi, og hør mere om hvilke muligheder du har for at blive frivillig.