Joffis bestyrelse

Mikael Andersen

Jeg hedder Mikael Andersen og blev født i sommeren 1990. Efter mange år som nordsjællænder er jeg i dag bosat i København, hvor jeg studerer statskundskab. Jeg har altid kendt til Ordet og Israels arbejde, og har deltaget på omkring 20 sommerstævner gennem årene. I sommeren 2011 var jeg med på minibibelskole, hvilket var det, der startede mit engagement i Joffi. Fra 2013 sidder jeg med i joffibestyrelsen, hvor jeg håber at kunne være med til at sprede bibelglæde og forståelse af bibelens ord. Ved at pege på Israel tror jeg, at vi alle kan forstå mere af den bog, som indeholder Guds ord.

Morten Dahl Nielsen

Mit navn er Morten Dahl Nielsen og mit eventyr med Israel startede en uge i sommerferien 2013, hvor jeg var medarrangør på en tur med tyve andre efterskolevenner, hvilket var en utrolig god oplevelse.
Derefter stod det klart, at det ikke var sidste gang, jeg havde besøgt Guds eget land og folk. Næsten skridt på vejen mod et bedre og stærkere bekendskab med Israel var Discipelskolen efteråret 2014. Derigennem modtog jeg gode og opbyggende relationer og oplevelser, samt undervisning - elementer der styrkede min tro!
Jeg blev efter et halvt års arbejde i DagligBrugsen Gårslev, som salgsassistent, ansat som volontør i Det Danske Hus for Discipelskolen efteråret 2015, hvorigennem jeg kunne videregive noget af alt det gode jeg havde taget med hjem fra mit ophold på Discipelskolen.

Johan Nissen

Mit navn er Johan Nissen, og jeg er født i det gyldne EM-år 1992. Min historie i Ordet og Israel-regi startede med discipelskolen i foråret 2012. Derefter har jeg både føjet minbibelskole og ungmedarbejder i Yad va Lev til mit CV. De gentagne besøg i Israel har, sammen med O&I’s undervisning, givet mig en stor kærlighed til det jødiske folk. Fra januar 2015 er jeg trådt ind i Joffi-bestyrelsen. Her ønsker jeg at biddrage til, at flere kristne må få øjnene op for den rigdom, der ligger i at arbejde med jøderne som Guds folk. Det synes jeg, at Joffi allerede skaber nogle rigtig gode rammer for, og det ønsker jeg at arbejde aktivt med på.

Anette Villadsen

Mit navn er Anette Kofoed-Pihl, og jeg er født i 1995. Jeg bor i Aarhus med min mand, Stinus, og er i gang med læreruddannelsen. Mit Israels-eventyr begyndte i efteråret 2014, hvor jeg var Yad va Lev-volontør i Jerusalem. Jeg kunne ret hurtigt mærke, at jeg på ingen måde ville blive færdig med Israel lige foreløbigt og kom fra foråret 2015 med i Joffi-bestyrelsen. Siden da er da også blevet til endnu et ophold som ungmedarbejder på Discipelskolen i foråret 2016. Mine ophold i Israel har været så givende; at få lov at se, hvordan Israel og det jødiske folks historie og hele Bibelens fortælling peger frem mod Jesus. Det var så fornyende at få åbnet Bibelen på en helt ny måde. 

Jeg ønsker sådan, at flere mennesker skal få lov at lære Jesus at kende som deres frelser, og jeg tror på, at vi i Joffi kan være med til det – både i Israel og i Danmark.

Caroline Skovbjerg

Mit navn er Caroline Skovbjerg og jeg blev sat i verden i februar 1993. Jeg bor i Aarhus hvor jeg er i gang med at læse til sygeplejerske. Jeg havde mit første møde med Israel i sommeren 2012 hvor jeg var på ferie med min familie. Det var et fangende første møde, og i løbet af de næste to år nåede jeg derned tre gange mere, bl.a som Yad va Lev volontør i foråret 2014 og som praktisk hjælper på adventskursus i 2014. Jeg er blevet komplet fascineret af Israel og alt hvad man kan møde der. Særligt har jeg oplevet at bibelen har åbnet sig for mig på en helt ny måde efter at Israel og dets folk er blevet en større del af min bevidsthed. Jeg brænder for at andre skal få lov at se hvordan det hele peger hen imod vores frelser, Jesus, og at kunne bringe budskabet ud gennem Joffi, både i Danmark og i Israel, er bare en kæmpe velsignelse!

Signe Kammersgaard Back

Jeg kender Jesus, er født i 1994 og kommer oprindeligt fra Videbæk. Mit første møde med Israel var sommeren 2012, hvor jeg var på familieferie i landet. Mens vi var der, stod det klart for mig: Dette var absolut ikke min sidste gang i Israel!
Og heldigvis kom jeg på Discipelskolen i efteråret 2015, hvor jeg havde et fantastisk ophold. Undervisningen var udfordrende, opbyggende og utroligt givende. Mødet med den jødiske kultur kastede et nyt lys over Bibelen, og jeg fik en kærlighed til det jødiske folk. I januar 2016 trådte jeg så ind i Joffi-bestyrelsen. Her ønsker jeg at bidrage til at udbrede kendskabet til den jødiske kultur og dens relevans for troen på Jesus, og at Joffi-medlemmer fortsat her i Danmark kan få solid undervisning om vores Messias!