Joffis bestyrelse

Morten Dahl Nielsen

Mit navn er Morten Dahl Nielsen og mit eventyr med Israel startede en uge i sommerferien 2013, hvor jeg var medarrangør på en tur med tyve andre efterskolevenner, hvilket var en utrolig god oplevelse. Derefter stod det klart, at det ikke var sidste gang, jeg havde besøgt Guds eget land og folk. Næsten skridt på vejen mod et bedre og stærkere bekendskab med Israel var Discipelskolen efteråret 2014. Derigennem modtog jeg gode og opbyggende relationer og oplevelser, samt undervisning - elementer der styrkede min tro! Jeg blev efter et halvt års arbejde i DagligBrugsen Gårslev, ansat som volontør i Det Danske Hus for Discipelskolen efteråret 2015, hvorigennem jeg kunne videregive noget af alt det gode jeg havde taget med hjem fra mit ophold på Discipelskolen.

Jacob Rabjerg

Mit navn er Jacob Rabjerg og jeg er født i 1996, og så elsker jeg Israel. Min kærlighed til Guds land og folk er kommet i år 2017, hvor jeg i foråret var på Discipelskolen og i efteråret gik turen så til Jerusalem og Yad va Lev. På Discipelskolen lærte jeg en masse om Gud og hvordan han bruger det jødiske folk i sin frelsesplan, og så var det bare fantastisk at få bibelundervisning på de steder, hvor tingene rent faktisk er foregået. Det giver nemlig en helt andet forståelse af de forskellige tekster i Bibelen. I efteråret fik jeg muligheden for at komme tæt på det jødiske folk og gøre en konkret forskel for dem, hvilket bestemt ikke gjort min kærlighed til Israel og jøderne mindre. Hjemme i Danmark igen brænder jeg for, at danske unge skal få den samme kærlighed til Israel og jøderne, som jeg har fået lov at få.

Anette Kofoed-Pihl

Mit navn er Anette Kofoed-Pihl, og jeg er født i 1995. Jeg bor i Aarhus med min mand, Stinus, og er i gang med læreruddannelsen. Mit Israels-eventyr begyndte i efteråret 2014, hvor jeg var Yad va Lev-volontør i Jerusalem. Jeg kunne ret hurtigt mærke, at jeg på ingen måde ville blive færdig med Israel lige foreløbigt og kom fra foråret 2015 med i Joffi-bestyrelsen. Siden da er da også blevet til endnu et ophold som ungmedarbejder på Discipelskolen i foråret 2016. Mine ophold i Israel har været så givende; at få lov at se, hvordan Israel og det jødiske folks historie og hele Bibelens fortælling peger frem mod Jesus. Det var så fornyende at få åbnet Bibelen på en helt ny måde. 

Jeg ønsker sådan, at flere mennesker skal få lov at lære Jesus at kende som deres frelser, og jeg tror på, at vi i Joffi kan være med til det – både i Israel og i Danmark.

Johan Nissen

Mit navn er Johan Nissen, og jeg er født i det gyldne EM-år 1992. Min historie i Ordet og Israel-regi startede med discipelskolen i foråret 2012. Derefter har jeg både føjet minbibelskole og ungmedarbejder i Yad va Lev til mit CV. De gentagne besøg i Israel har, sammen med O&I’s undervisning, givet mig en stor kærlighed til det jødiske folk. Fra januar 2015 er jeg trådt ind i Joffi-bestyrelsen. Her ønsker jeg at biddrage til, at flere kristne må få øjnene op for den rigdom, der ligger i at arbejde med jøderne som Guds folk. Det synes jeg, at Joffi allerede skaber nogle rigtig gode rammer for, og det ønsker jeg at arbejde aktivt med på.

Signe Kammersgaard Back

Jeg kender Jesus, er født i 1994 og kommer oprindeligt fra Videbæk. Mit første møde med Israel var sommeren 2012, hvor jeg var på familieferie i landet. Mens vi var der, stod det klart for mig: Dette var absolut ikke min sidste gang i Israel!
Og heldigvis kom jeg på Discipelskolen i efteråret 2015, hvor jeg havde et fantastisk ophold. Undervisningen var udfordrende, opbyggende og utroligt givende. Mødet med den jødiske kultur kastede et nyt lys over Bibelen, og jeg fik en kærlighed til det jødiske folk. I januar 2016 trådte jeg så ind i Joffi-bestyrelsen. Her ønsker jeg at bidrage til at udbrede kendskabet til den jødiske kultur og dens relevans for troen på Jesus, og at Joffi-medlemmer fortsat her i Danmark kan få solid undervisning om vores Messias!

Mit navn er Anne Katrine Askær Jensen. Jeg bor i Århus, og læser antropologi. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Israel var i efteråret 2015, da jeg rejste dertil som Yad va Lev-volontør. Siden dengang har jeg flere gange drømt om at rejse dertil igen. De 5 måneder jeg boede i Jerusalem, gav mig en oplevelse af, hvad det vil sige, at have en almindelig hverdag midt iblandt gamle, såvel som nye konflikter, og sammen med forskellige mennesker. Undervisningen i Joffi huset var med til at give mig en dybere forståelse for vores slægtskab som kristne, med det jødiske folk og kultur, og hvordan deres historie er med til at pege frem imod Jesus. I maj 2018 trådte jeg ind i Joffi-bestyrelsen. Her håber jeg, at kunne bidrage til, at fremtidige volontør og disciple får en fantastisk oplevelse i Israel, og at vi må kunne fortsætte med at sprede samme budskab videre igennem Joffi’s arbejde i Danmark.