Joffis bestyrelse

Formand for Joffi: Gustav Morthorst Christensen 

Mit navn er Gustav Morthorst Christensen og jeg er født i 1997. Jeg er gift med Cecilie og vi bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. I februar 2019 blev jeg en del af Joffi bestyrelsen og det er jeg rigtig glad for! Siden jeg var helt lille, har mine forældre taget mig med på Ordet & Israels sommerstævne og i efteråret 2017 var jeg på Discipleskolen. Her fik jeg lov til at se, hvordan Israel er et centralt punkt i Guds frelsesplan og hvordan der bliver peget frem på Jesus, som vores frelser. Igennem Joffi vil jeg gerne være med til at udbrede kendskabet til Jesus.

Næstformand: Nicolai Kaltoft

Mit navn er Nicolai Kaltoft. Jeg er født d. 24 december 1996, og opvokset på øen i søen, Bornholm. I min dagligdag læser jeg teologi på Dansk Bibel-institut i København, og bor tæt på vandet ved Amagers strand.
I sommeren 2017 var jeg volontør på et hostel i Tel Aviv. Derfra rejste jeg på mine fridage rundt, og oplevede den kulturelle og politiske del af Israel. To år senere rejste jeg i sommeren 2019 på minibibelskole i Poriya. Her fik jeg med solid bibelundervisning øjnene op for Guds indgriben i Israels historie og dets folk. Da jeg kom hjem, blev jeg aktiv i Joffi-teamet i København, hvor jeg har været med til at afholde shabbatsmåltider og undervisningsdage.
I Joffi ønsker jeg at arbejde for, at endnu flere unge kristne i Danmark må opleve den samme glæde over Guds gode budskab, som jeg selv har oplevet. Derfor ønsker jeg at fortælle og sprede budskabet om Joffis arbejde i Danmark og Israel, der på en helt særlig måde knytter bibelteksterne sammen med deres oprindelsessted; Israel.

Morten Grove

Mit navn er Morten Grove Rasmussen og jeg er født i 1998. Jeg bor i Odense, hvor jeg har valgt at læse ingeniør i bygningsteknik. Igennem de sidste 10 år har jeg med jævne mellemrum været i Israel, men den tur der gjorde størst indtryk på mig, var de 3 måneder jeg var på discipelskolen i efteråret 2019. Der blev jeg klar over hvor stort det er at være guds folk, og hvor privilegeret jeg er over at være en del af det folk. Inden jeg tog til Israel, så jeg Jesus som min frelser, men der kom en ny side af Jesus som jeg ikke har tænkt over før. Nemlig den jødiske messias, hvilket jeg glæder mig til at lære meget bedre at kende. Jeg er kommet hjem igen, og jeg ser frem til at gøre Joffi’s arbejde udbredt i Danmark, og give det kristne samfund en forståelse af hvem den jødiske frelser er.

Filip Rolighed Christensen

Jeg hedder Filip Rolighed Christensen, og så første gang dagens lys i 1997. Lige nu bor jeg I Brabrand, og forsøger at blive Ingeniør inden for Softwareteknologi på Aarhus Universitet. Jeg sidder med i Joffibestyrelsen, fordi det både er vildt spændende at følge med i, og præge alt det fede der foregår. Men også fordi, der er nogle guldkorn i Joffi, jeg gerne vil, at flere kristne og jøder skal kende til! Jeg har selv været volontør i Israel flere gange. Første gang i 2017 som Yad va Lev’er, og sidenhen i 2018-2019 som Ungleder i Joffihuset. Her har det bare været helt fantastisk at kunne få lov at hjælpe Guds folk, og bo bland seje mennesker, der brænder for Jesus.

Laura Ravn Rasmussen

Mit navn er Laura Ravn Rasmussen og jeg er født i år 1999. Til daglig bor jeg i Århus og læser til lærer, hvilket jeg er rigtig glad for! Udover det arbejder jeg som vikar på Jakobskolen og laver en smule frivilligt arbejde udover Joffi. Jeg var selv i Israel i 2020 da jeg gik på discipelskolen, på det famøse corona hold der måtte alt for tidligt hjem. Her i efteråret 2022 er jeg kommet med i Joffi bestyrelsen og glæder mig til de mange forskellige arbejdsopgaver og unikke oplevelser der følger med. Derudover synes jeg der er noget særligt ved det fællesskab og det bibelsyn vi oplevede i Israel og nyder at kunne opsøge det igen og igen herhjemme i DK

Nikoline Damm Overgaard 

Jeg hedder Nikoline og kom til verden i 1998. For tiden bor jeg i Aarhus og læser psykologi på Aarhus Universitet. Oprindeligt kommer jeg fra Storkøbenhavn. 
Jeg var i Israel første gang i 2015 med min efterskole. Her boede vi blandt andet i Det Danske Hus i Poriya, og jeg blev hurtigt optaget af landets kultur og historie. Siden har jeg været i Israel tre gange og har både haft fornøjelsen af at være deltager og ungmedarbejder på Discipelskolen i hhv. efteråret 2018 og foråret 2020. Min tid i Israel har forandret mit forhold til tro og bibellæsning, og det ønsker jeg, at endnu flere unge skal opleve. Fra foråret 2021 er jeg blevet en del af Joffi-bestyrelsen. Her håber jeg at kunne bidrage til, at flere danske unge får kendskab til Joffi og lærer om Guds plan med Israel.

Nikolai Braüner Bækgaard 

Jeg hedder Nikolai Bækgaard, og er jeg fra 2000. Jeg er oprindelig fra Aarhus, men har boet i Aalborg i mange år, hvor jeg nu skal til at studere medicin. Privat danner jeg par med Maja. Mit forhold til Israel har mange år på bagen. Interessen begyndte, da jeg som 12-årig var på en intens tur rundt i landet med min farbror, som tidligere havde været præst i Jerusalem - og det er nok ham, jeg også må takke min interesse for landet for. Siden har jeg været der med efterskole og et par gange på ferie med familie. Jeg var på Kibbutz Bethesda i 2020, men savnede at komme tilbage til Israel, så jeg tog også på Yad va Lev i efteråret 2021 - hvilket var en stor oplevelse. Derefter blev jeg så i 2022 valgt ind i Joffibestyrelsen. Mit ønske er, at flere får øjnene op for, hvordan Gud har vist sin plan gennem Israel, og hvordan vi også stadig kan lære noget af det. Der er så meget at hente ved også at forstå den kontekst, som alle teksterne er skrevet ud fra.