Joffis bestyrelse

Morten Grove

Mit navn er Morten Grove Rasmussen og jeg er født i 1998. Jeg bor i Odense, hvor jeg har valgt at læse ingeniør i bygningsteknik. Igennem de sidste 10 år har jeg med jævne mellemrum været i Israel, men den tur der gjorde størst indtryk på mig, var de 3 måneder jeg var på discipelskolen i efteråret 2019. Der blev jeg klar over hvor stort det er at være guds folk, og hvor privilegeret jeg er over at være en del af det folk. Inden jeg tog til Israel, så jeg Jesus som min frelser, men der kom en ny side af Jesus som jeg ikke har tænkt over før. Nemlig den jødiske messias, hvilket jeg glæder mig til at lære meget bedre at kende. Jeg er kommet hjem igen, og jeg ser frem til at gøre Joffi’s arbejde udbredt i Danmark, og give det kristne samfund en forståelse af hvem den jødiske frelser er.

Filip Rolighed Christensen

Jeg hedder Filip Rolighed Christensen, og så første gang dagens lys i 1997. Lige nu bor jeg I Brabrand, og forsøger at blive Ingeniør inden for Softwareteknologi på Aarhus Universitet. Jeg sidder med i Joffibestyrelsen, fordi det både er vildt spændende at følge med i, og præge alt det fede der foregår. Men også fordi, der er nogle guldkorn i Joffi, jeg gerne vil, at flere kristne og jøder skal kende til! Jeg har selv været volontør i Israel flere gange. Første gang i 2017 som Yad va Lev’er, og sidenhen i 2018-2019 som Ungleder i Joffihuset. Her har det bare været helt fantastisk at kunne få lov at hjælpe Guds folk, og bo bland seje mennesker, der brænder for Jesus.

Kirstine Hansen

Mit navn er Kirstine Hansen og jeg er født i 1994. Jeg bor i Aarhus og læser medicinalkemi. 
Mit første møde med Israel var i efteråret 2015, hvor jeg var så velsignet at være på Discipelskolen. Det var tre utrolig lærerige måneder. Her lærte jeg blandt meget andet, hvor fantastisk Gud igennem hele historien har handlet med sit udvalgte folk, Israel, for derigennem at vise, hvem Han er. Jeg mødte også en jødisk kultur, som var hel speciel, og som jeg ikke kunne lade være med at holde af. Det var alt sammen med til at åbne biblen for mig på en ny og spændende måde. 
Fra januar 2019 er jeg trådt ind i Joffi-bestyrelsen. Her ønsker jeg at bidrage til at styrke det arbejde, der både gøres i Danmark og i Israel, for at flere må få og/eller bibeholde kærligheden til det jødiske folk, og at flere må få øjnene op for, hvor stor den Gud er, som har skabt og frelst os.

Gustav Morthorst Christensen

Mit navn er Gustav Morthorst Christensen og jeg er født i 1997. Jeg er gift med Cecilie og vi bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. I februar 2019 blev jeg en del af Joffi bestyrelsen og det er jeg rigtig glad for! Siden jeg var helt lille, har mine forældre taget mig med på Ordet & Israels sommerstævne og i efteråret 2017 var jeg på Discipleskolen. Her fik jeg lov til at se, hvordan Israel er et centralt punkt i Guds frelsesplan og hvordan der bliver peget frem på Jesus, som vores frelser. Igennem Joffi vil jeg gerne være med til at udbrede kendskabet til Jesus.

Nanna Borch Kragh

Hej! Mit Navn er Nanna Borch Kragh, jeg er født i 1995 og bor i Aarhus. Til dagligt læser jeg 3K - Kristendom, Kultur og Kommunikation - og så elsker jeg Israel. 
Mit første Israelseventyr var i 2014, da jeg var volontør i Immanuelkirken i Tel Aviv. Da jeg kom hjem i 2015, tænkte jeg egentlig, at nu havde jeg oplevet Israel - men som mange måske kan genkende, kan Israel bide sig fast i én. Derfor har jeg siden boet i Israel 3 gange: jeg var discipelskoleelev i E15, Barnepige på Discipelskolen i F16 og Ungleder i Joffihuset i F17. 
Israel er en stor del af mit liv, og jeg har næsten altid en ny Israelstur planlagt, når jeg kommer hjem fra den seneste. 
I Joffi vil jeg gerne være med til, at unge danskere, skal mærke hvilken rigdom det er at kende til Israel, Bibelens Gud og Jesus. Samtidig og ikke mindst, håber jeg, at vi i Joffi må kunne sende folk til velsignelse, for det jødiske folk og at de må lære Jesus at kende som Messias.

Nicolai Kaltoft

Mit navn er Nicolai Kaltoft. Jeg er født d. 24 december 1996, og opvokset på øen i søen, Bornholm. I min dagligdag læser jeg teologi på Dansk Bibel-institut i København, og bor tæt på vandet ved Amagers strand.
I sommeren 2017 var jeg volontør på et hostel i Tel Aviv. Derfra rejste jeg på mine fridage rundt, og oplevede den kulturelle og politiske del af Israel. To år senere rejste jeg i sommeren 2019 på minibibelskole i Poriya. Her fik jeg med solid bibelundervisning øjnene op for Guds indgriben i Israels historie og dets folk. Da jeg kom hjem, blev jeg aktiv i Joffi-teamet i København, hvor jeg har været med til at afholde shabbatsmåltider og undervisningsdage.
I Joffi ønsker jeg at arbejde for, at endnu flere unge kristne i Danmark må opleve den samme glæde over Guds gode budskab, som jeg selv har oplevet. Derfor ønsker jeg at fortælle og sprede budskabet om Joffis arbejde i Danmark og Israel, der på en helt særlig måde knytter bibelteksterne sammen med deres oprindelsessted; Israel.

Nikoline Damm Overgaard 

Jeg hedder Nikoline og kom til verden i 1998. For tiden bor jeg i Aarhus og læser psykologi på Aarhus Universitet. Oprindeligt kommer jeg fra Storkøbenhavn. 
Jeg var i Israel første gang i 2015 med min efterskole. Her boede vi blandt andet i Det Danske Hus i Poriya, og jeg blev hurtigt optaget af landets kultur og historie. Siden har jeg været i Israel tre gange og har både haft fornøjelsen af at være deltager og ungmedarbejder på Discipelskolen i hhv. efteråret 2018 og foråret 2020. Min tid i Israel har forandret mit forhold til tro og bibellæsning, og det ønsker jeg, at endnu flere unge skal opleve. Fra foråret 2021 er jeg blevet en del af Joffi-bestyrelsen. Her håber jeg at kunne bidrage til, at flere danske unge får kendskab til Joffi og lærer om Guds plan med Israel.