Joffis bestyrelse

Nicolai Kaltoft
Formand
Mail: Nicolai.Kaltoft96@gmail.com

Mit navn er Nicolai Kaltoft. Jeg er født d. 24 december 1996, og opvokset på øen i søen, Bornholm. I min dagligdag læser jeg teologi på Dansk Bibel-institut i København, og bor tæt på vandet ved Amagers strand.
I sommeren 2017 var jeg volontør på et hostel i Tel Aviv. Derfra rejste jeg på mine fridage rundt, og oplevede den kulturelle og politiske del af Israel. To år senere rejste jeg i sommeren 2019 på minibibelskole i Poriya. Her fik jeg med solid bibelundervisning øjnene op for Guds indgriben i Israels historie og dets folk. Da jeg kom hjem, blev jeg aktiv i Joffi-teamet i København, hvor jeg har været med til at afholde shabbatsmåltider og undervisningsdage.
I Joffi ønsker jeg at arbejde for, at endnu flere unge kristne i Danmark må opleve den samme glæde over Guds gode budskab, som jeg selv har oplevet. Derfor ønsker jeg at fortælle og sprede budskabet om Joffis arbejde i Danmark og Israel, der på en helt særlig måde knytter bibelteksterne sammen med deres oprindelsessted; Israel.

Nikolai Braüner Bækgaard 
Næstformand 

Jeg hedder Nikolai Bækgaard, og er jeg fra 2000. Jeg er oprindelig fra Aarhus, men har boet i Aalborg i mange år, hvor jeg nu studerer medicin. Privat danner jeg par med Maja. Mit forhold til Israel har mange år på bagen. Interessen begyndte, da jeg som 12-årig var på en intens tur rundt i landet med min farbror, som tidligere havde været præst i Jerusalem - og det er nok ham, jeg også må takke min interesse for landet for. Siden har jeg været der med efterskole og et par gange på ferie med familie. Jeg var på Kibbutz Bethesda i 2020, men savnede at komme tilbage til Israel, så jeg tog også på Yad va Lev i efteråret 2021 - hvilket var en stor oplevelse. Derefter blev jeg så i 2022 valgt ind i Joffibestyrelsen. Mit ønske er, at flere får øjnene op for, hvordan Gud har vist sin plan gennem Israel, og hvordan vi også stadig kan lære noget af det. Der er så meget at hente ved også at forstå den kontekst, som alle teksterne er skrevet ud fra.

Nikoline Waskiw Damm

Jeg hedder Nikoline og kom til verden i 1998. For tiden bor jeg i Aarhus og læser psykologi på Aarhus Universitet. Oprindeligt kommer jeg fra Storkøbenhavn. 
Jeg var i Israel første gang i 2015 med min efterskole. Her boede vi blandt andet i Det Danske Hus i Poriya, og jeg blev hurtigt optaget af landets kultur og historie. Siden har jeg været i Israel tre gange og har både haft fornøjelsen af at være deltager og ungmedarbejder på Discipelskolen i hhv. efteråret 2018 og foråret 2020. Min tid i Israel har forandret mit forhold til tro og bibellæsning, og det ønsker jeg, at endnu flere unge skal opleve. Fra foråret 2021 er jeg blevet en del af Joffi-bestyrelsen. Her håber jeg at kunne bidrage til, at flere danske unge får kendskab til Joffi og lærer om Guds plan med Israel.

Erik Krabbe Bjørnholdt

Jeg hedder Erik og er fra 1995. Lige nu læser jeg en kandidat i IT-sikkerhed på DTU i Lyngby, men bor i Odense med min hustru. I 2022 var min hustru og jeg ungledere på Yad va Lev og boede et år i Jerusalem. Dette ophold prægede mig meget, og jeg nød både arbejdet, turene og undervisningen. Derudover gav det mig lyst til at fortsætte arbejdet herhjemme, og jeg er derfor glad for at være en del af bestyrelsen. Her nyder jeg at kunne sætte mit præg på Joffi og få lov til at hjælpe med de mange spændende aktiviteter, der sker i løbet af året

Helena Holk Stoltenberg

 Mit navn er Helena Holk Stoltenberg og jeg er født i år 2000. Til daglig bor jeg i Århus sammen med min mand, Mathias, og læser til sygeplejerske! Jeg var første gang i Israel i 2017 med min efterskole, hvor jeg blev meget overbevist om, at jeg skulle tilbage igen. Det gjorde jeg så ved at tage på discipelskolen i foråret 2022. Her oplevede jeg at få en stor kærlighed til Bibelen og landet Israel. I efteråret 22 tog Mathias og jeg på et ophold i New Zealand, hvor vi var volontører på et hostel med missionen: At fortælle jøder om deres Messias. Her mødte og snakkede jeg med mange Israelere, hvilket kun gjorde min kærlighed til det jødiske folk større. Fra foråret 23 blev jeg en del af Joffi Danmark, og oplever at missionen i joffi både er spændende og vigtig at tage del i.

Ellen Hessellund Mikkelsen 

Ellen er ansat i Ordet & Israel som projektkoordinator. 
Ellen sidder i Joffis bestyrelse, som repræsentant for Ordet & Israel.