Joffis bestyrelse

Morten Grove

Mit navn er Morten Grove Rasmussen og jeg er født i 1998. Jeg bor i Odense, hvor jeg har valgt at læse ingeniør i bygningsteknik. Igennem de sidste 10 år har jeg med jævne mellemrum været i Israel, men den tur der gjorde størst indtryk på mig, var de 3 måneder jeg var på discipelskolen i efteråret 2019. Der blev jeg klar over hvor stort det er at være guds folk, og hvor privilegeret jeg er over at være en del af det folk. Inden jeg tog til Israel, så jeg Jesus som min frelser, men der kom en ny side af Jesus som jeg ikke har tænkt over før. Nemlig den jødiske messias, hvilket jeg glæder mig til at lære meget bedre at kende. Jeg er kommet hjem igen, og jeg ser frem til at gøre Joffi’s arbejde udbredt i Danmark, og give det kristne samfund en forståelse af hvem den jødiske frelser er.

Filip Rolighed Christensen

Jeg hedder Filip Rolighed Christensen, og så første gang dagens lys i 1997. Lige nu bor jeg I Brabrand, og forsøger at blive Ingeniør inden for Softwareteknologi på Aarhus Universitet. Jeg sidder med i Joffibestyrelsen, fordi det både er vildt spændende at følge med i, og præge alt det fede der foregår. Men også fordi, der er nogle guldkorn i Joffi, jeg gerne vil, at flere kristne og jøder skal kende til! Jeg har selv været volontør i Israel flere gange. Første gang i 2017 som Yad va Lev’er, og sidenhen i 2018-2019 som Ungleder i Joffihuset. Her har det bare været helt fantastisk at kunne få lov at hjælpe Guds folk, og bo bland seje mennesker, der brænder for Jesus.

Kirstine Hansen

Mit navn er Kirstine Hansen og jeg er født i 1994. Jeg bor i Aarhus og læser medicinalkemi. 
Mit første møde med Israel var i efteråret 2015, hvor jeg var så velsignet at være på Discipelskolen. Det var tre utrolig lærerige måneder. Her lærte jeg blandt meget andet, hvor fantastisk Gud igennem hele historien har handlet med sit udvalgte folk, Israel, for derigennem at vise, hvem Han er. Jeg mødte også en jødisk kultur, som var hel speciel, og som jeg ikke kunne lade være med at holde af. Det var alt sammen med til at åbne biblen for mig på en ny og spændende måde. 
Fra januar 2019 er jeg trådt ind i Joffi-bestyrelsen. Her ønsker jeg at bidrage til at styrke det arbejde, der både gøres i Danmark og i Israel, for at flere må få og/eller bibeholde kærligheden til det jødiske folk, og at flere må få øjnene op for, hvor stor den Gud er, som har skabt og frelst os.

Gustav Morthorst Christensen

Mit navn er Gustav Morthorst Christensen og jeg er født i 1997. Jeg er gift med Cecilie og vi bor i Aarhus, hvor jeg studerer medicin. I februar 2019 blev jeg en del af Joffi bestyrelsen og det er jeg rigtig glad for! Siden jeg var helt lille, har mine forældre taget mig med på Ordet & Israels sommerstævne og i efteråret 2017 var jeg på Discipleskolen. Her fik jeg lov til at se, hvordan Israel er et centralt punkt i Guds frelsesplan og hvordan der bliver peget frem på Jesus, som vores frelser. Igennem Joffi vil jeg gerne være med til at udbrede kendskabet til Jesus.

Nanna Borch Kragh

Hej! Mit Navn er Nanna Borch Kragh, jeg er født i 1995 og bor i Aarhus. Til dagligt læser jeg 3K - Kristendom, Kultur og Kommunikation - og så elsker jeg Israel. 
Mit første Israelseventyr var i 2014, da jeg var volontør i Immanuelkirken i Tel Aviv. Da jeg kom hjem i 2015, tænkte jeg egentlig, at nu havde jeg oplevet Israel - men som mange måske kan genkende, kan Israel bide sig fast i én. Derfor har jeg siden boet i Israel 3 gange: jeg var discipelskoleelev i E15, Barnepige på Discipelskolen i F16 og Ungleder i Joffihuset i F17. 
Israel er en stor del af mit liv, og jeg har næsten altid en ny Israelstur planlagt, når jeg kommer hjem fra den seneste. 
I Joffi vil jeg gerne være med til, at unge danskere, skal mærke hvilken rigdom det er at kende til Israel, Bibelens Gud og Jesus. Samtidig og ikke mindst, håber jeg, at vi i Joffi må kunne sende folk til velsignelse, for det jødiske folk og at de må lære Jesus at kende som Messias.

Signe Kammersgaard Back

Jeg kender Jesus, er født i 1994 og kommer oprindeligt fra Videbæk. Mit første møde med Israel var sommeren 2012, hvor jeg var på familieferie i landet. Mens vi var der, stod det klart for mig: Dette var absolut ikke min sidste gang i Israel!
Og heldigvis kom jeg på Discipelskolen i efteråret 2015, hvor jeg havde et fantastisk ophold. Undervisningen var udfordrende, opbyggende og utroligt givende. Mødet med den jødiske kultur kastede et nyt lys over Bibelen, og jeg fik en kærlighed til det jødiske folk. I januar 2016 trådte jeg så ind i Joffi-bestyrelsen. Her ønsker jeg at bidrage til at udbrede kendskabet til den jødiske kultur og dens relevans for troen på Jesus, og at Joffi-medlemmer fortsat her i Danmark kan få solid undervisning om vores Messias!

Anne Katrine Askær Jensen

Mit navn er Anne Katrine Askær Jensen. Jeg bor i Århus, og læser antropologi. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Israel var i efteråret 2015, da jeg rejste dertil som Yad va Lev-volontør. Siden dengang har jeg flere gange drømt om at rejse dertil igen. De 5 måneder jeg boede i Jerusalem, gav mig en oplevelse af, hvad det vil sige, at have en almindelig hverdag midt iblandt gamle, såvel som nye konflikter, og sammen med forskellige mennesker. Undervisningen i Joffi huset var med til at give mig en dybere forståelse for vores slægtskab som kristne, med det jødiske folk og kultur, og hvordan deres historie er med til at pege frem imod Jesus. I maj 2018 trådte jeg ind i Joffi-bestyrelsen. Her håber jeg, at kunne bidrage til, at fremtidige volontør og disciple får en fantastisk oplevelse i Israel, og at vi må kunne fortsætte med at sprede samme budskab videre igennem Joffi’s arbejde i Danmark.