Minibibelskole 2021

24. juli-7. august 2021

Har du lyst til en sommerferie med Bibelen? En ferie, hvor du oplever Bibelens land med alle dine sanser? Så er Minibibelskolen lige noget for dig!

Hvad er Minibibelskole?

Minibibelskolen er 14 dage i Israel fyldt med undervisning, ture, fællesskab med Gud og andre unge og meget meget mere. Du kommer til at bo med en fantastisk udsigt ud over Geneseret sø og kommer rundt til væld af steder i Israel, som du kender fra din Bibel, krydret med en masse spændende undervisning, der åbner Bibelen op.

På Minibibelskolen er der både plads til dig der aldrig har sat din fod i Israel og til dig der efterhånden selv kan finde rundt i Jerusalem. Vi vil sammensætte et program hvor vi både oplever nogle af de helt klassiske bibelske steder og samtidig også kommer forbi nogle af de lidt skjulte perler, som Israel også har at byde på.

Både ture og undervisning

Programmet for de 14 dage er en kombination af undervisning i Det Danske Hus i Poriya og ture rundt omkring i det meste af Israel. I undervisningen dykker vi dybere ned i Bibelen end mange af os har mulighed for til hverdag. Samtidig giver de mange ture unikke muligheder for at undervisningen kan blive virkelig konkret og Bibelen kan træde ud af det, der nogle gange kan virke som en fjern og utilgængelig fortid. Eksempelvis kan undervisningen åbne for:

  • Sammenhængen mellem Det Gamle og Det Nye Testamente
  • Israels historie og betydning
  • Håbet om at Jesus en dag kommer igen

Praktisk information

Prisen for Minibibelskolen er Kr. 7.000 for mad, transport, entréer, overnatninger og undervisning. Prisen er ikke inkl. flybillet og rejseforsikring.
Hvis du er Joffimedlem, er der kr. 300 i rabat - bliv medlem her.

Datoerne for Minibibelskolen 2021 er 24. juli-7. august

Aldersgruppen er 18-30 år.

Du skal selv sørge for at bestille en flybillet. Hvis du gerne vil derned inden Minibibelskolens start er der gode muligheder for det, men du skal selv sørge for at komme til Poriya når Minibibelskolen starter. Vi hjælper dog med at arrangere en fællestransport fra lufthavnen som du kan tilmelde dig. Vi skriver en mail om det når vi nærmer os.                                                                   

Prisen er ikke med stuepige og kok hele vejen. Der kommer et fantastisk praktisk team med, som laver lækker mad, men du kommer nok også til at svinge en opvaskebørste og en støvsuger.

Det Danske Hus har normalt plads til cirka 20 deltagere, men vi vil gerne give så mange som muligt muligheden for at komme med på Minibibelskolen. Derfor kan det være, alt efter hvor mange der gerne vil med, at der er enkelte, der kommer til at overnatte på en madres på gulvet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Martin vores Ungdomssekretær på Martin.barslund.kirk@gmail.com.             

Undervisere

Michael Højgaard

Harry Højgaard

Martin Barslund Kirk

Tilmelding

Har du fået smag for at skulle på Minibibelskole? Så tilmeld dig lige her!

 

 

Hvad med corona?

Lige som alt andet for tiden så er Minibibelskolen forbundet med en vis usikkerhed i år. Der er ingen der ved hvordan verden ser ud til sommer og derfor kan vi heller ikke garanterer at vi kan gennemføre Minibibelskolen - men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at vi kan komme afsted. I øjeblikket er situationen sådan at Israel er det land med flest vaccinerede, mens planen i Danmark også er at have alle vaccineret inden sommerferien. Derfor ser mulighederne i øjeblikket gode ud for at Minibibelskolen kan gennemføres.
Skulle det ende med at vi er nød til at aflyse, så har vi i år gjort en ekstraordinær undtagelse. Normalt tilbagebetales depositum ikke, men hvis Minibibelskolen må aflyses pga. det danske udenrigsministeriums rejsevejledninger vedr. Corona, tilbagebetales depositum for 2021.