Minibibelskole 2024

Dato: 20. juli - 3. august.

Tilmeldingen til Minibibelskole 2024 er nu åben. På nuværende tidspunkt er det stadig ikke muligt at rejse til Israel på grund af konflikten mellem Israel og Hamas. Alligevel har vi valgt at åbne tilmeldingen i håb om, at det stadig kan blive en mulighed. Det er vigtigt for os at understrege, at der er en risiko for at vi må aflyse turen. Dette bør dog ikke afholde dig fra at tilmelde dig, hvis du gerne vil deltage. Skulle det ske, at vi ikke kan komme afsted, så får du alle dine penge tilbage, dog med undtagelse af i tilfælde, hvor du selv melder fra. Alt dette og meget mere kan du læse mere om her på siden.

Vi vil løbende informere, når vi ved mere om situationen.

Hvad er Minibibelskole?

Minibibelskolen er 14 dage i Israel fyldt med undervisning, ture, fællesskab med Gud og andre unge og meget meget mere. Du kommer til at bo med en fantastisk udsigt ud over Geneseret sø og kommer rundt til væld af steder i Israel, som du kender fra din Bibel, krydret med en masse spændende undervisning, der lukker Bibelen op.

På Minibibelskolen er der både plads til dig, der aldrig har sat din fod i Israel, og til dig, der efterhånden selv kan finde rundt i Jerusalem. Vi vil sammensætte et program, hvor vi både oplever nogle af de helt klassiske bibelske steder og samtidig også kommer forbi nogle af de lidt skjulte perler, som Israel også har at byde på.

Både ture og undervisning

Programmet for de 14 dage er en kombination af undervisning i Det Danske Hus i Poriya og ture rundt omkring i det meste af Israel. I undervisningen dykker vi dybere ned i Bibelen, end mange af os har mulighed for til hverdag. Samtidig giver de mange ture unikke muligheder for, at undervisningen kan blive virkelig konkret, og Bibelen kan træde ud af det, der nogle gange kan virke som en fjern og utilgængelig fortid. Eksempelvis kan undervisningen åbne for:

  • Sammenhængen mellem Det Gamle og Det Nye Testamente
  • Israels historie og betydning
  • Håbet om at Jesus en dag kommer igen